Invitatii Online

Pregatesti un super eveniment pentru copilul tau? Ai pregatit invitatiile pentru copii?

Matei Fun Club iti pune la dispozitie o serie de invitatii online pentru copii asa cum rar ti-a fost dat sa vezi! Parintii vor fi surprinsi de frumusetea invitatiilor online, iar copiii vor deveni mai nerabdatori ca niciodata! De la mic la mare, toti vor fi pusi pe jar de nerabdare!
Cu sau fara confirmare, cand vine ziua marelui eveniment, intotdeauna ai emotii, nu-i asa?! Nu stii niciodata cu siguranta cati dintre invitati vor fi prezenti la petrecerea pe care ai organizat-o pentru copilul tau!

Sa-ti spunem un secret! Invitatia este cea care convinge! Cu cat invitatia online este mai fermecatoare si mai convingatoare, cu atat vei avea mai multe confirmari din partea invitatilor
tai! Mergi la sigur cu o invitatie personalizata pentru evenimente copii! Cei mari si cei mici vor fi incantati sa primeasca o chemare unica, personala si rapitor de frumoasa!

Minunatele invitatii personalizate pentru evenimente copii sunt usor de comandat, totul petrecandu-se online! Matei Fun Club a luat in calcul toti factorii previzibili si imprevizibili! Acceseaza categoria Invitatii Online pentru Copii si completeaza formularul prezent pe site. Trebuie sa treci numele si varsta copilului, alegi una din cele 7 poze disponibile pentru invitatiile personalizate, completezi numele invitatilor si locatia Matei Fun Club unde va avea loc evenimentului, stabilesti data si ora, e-mailul si numarul de telefon, apoi vei primi in casuta ta electronica invitatia in format PDF! Pasii sunt simplii, iar rezultatul este rapid si spectaculos!

Pregatesti online si te distrezi offline! Invitatiile online pentru copii iti vor asigura o petrecere de pomina! Ce mai astepti? Hai la distractie!