Despre noi

 

Club-ul isi propune sa invite la joaca toti copiii, indiferent de varsta. Copilul din tine ar vrea sa vina la joaca si el? Perfect!

Intrarea in locul de joaca va purta pasii copiilor dumneavostra intr-o lume a veseliei si a culorilor.

Din dorinta de a-i face fericiti atat pe copii, cat si pe parinti, am infiintat, in anul 2012, Matei Fun Club, care, in prezent, ofera o gama larga de servicii, menite sa aduca zambetele pe chipurile acestora. Garantam ca impreuna ne vom distra de minune!

Matei Fun Club pune la dispozitie doua locatii, situate in zonele Baba Novac si Crangasi, ambele dotate cu spatiu de joaca pentru copii si cafenea pentru parinti. In cele doua locatii se organizeaza evenimente pentru copii:

  • serbari scolare;
  • petreceri tematice;

La evenimentele organizare de echipa Matei Fun Club animatorii se deghizeaza in personajele cele mai indragite de cei mici si ii antreneaza pe acestia in jocuri interactive, menite sa-i ajute sa socializeze si sa le ofere cele mai frumoase amintiri. 

In locatiile noastre am amenajat si zone exclusive, unde copii isi pot lasa creativitatea in voie, intr-un ambient linistit.

Spatiul a fost creat in colaborare cu un specialist in amenajarea spatiilor pentru copii, astfel incat siguranta si confortul sa se impleteasca perfect cu libertatea, joaca si entuziasmul caracteristic varstei.