Printare 3d in Bucuresti

13 utilizatori se uita in acest moment
Reducere

-20%

Oferta expira in:

07** *** *** - Arata telefon www.printare3dbucuresti.ro Trimite mesaj
Calea Crângași 87
vezi pe harta
440 vizualizari Raporteaza aceasta oferta
Printarea 3D reprezintă un proces amănunțit, care reușește să creeze orice obiect tridimensional prin adăugarea de straturi succesive de material în diferite forme.
Printarea 3D reprezintă un proces amănunțit, care are scopul de a fabrica produse, obiecte tridimensionale.

Printarea 3D sau prototiparea rapidă este procesul prin care se pot realiza machete sau obiecte solide pe baza unui proiect digital. Realizarea machetelor sau a obiectelor se face prin aplicarea unor straturi succesive de material, culoarea fiind imprimată direct în obiect şi nu doar pe suprafaţa acestuia. Astfel, pot fi realizate proiecte diverse, mai mult sau mai puţin complexe, piese sau părţi componente ale unor ansambluri sau subsisteme.

Cu alte cuvinte, un produs digital va fi transformat într-un produs palpabil, fizic, prin construirea strat cu strat a acestuia. În comparație cu printarea clasică, imprimarea 3D reprezintă un proces total diferit și mult mai complex.

Serviciile de printare 3D sunt din ce în ce mai căutate, deoarece această metodă le permite oamenilor să își realizeze propriile obiecte, exact așa cum și le-au imaginat.

Alte oferte